Доставка

Доставка на продуктите:
За по-голяма сигурност и удобство Вие получавате Вашата поръчка с куриерска фирма Еконт Експрес посредством наложен платеж. Dianamoto.com Ви гарантира сигурност и коректност при изпълнение на нашите задължения.

Разплащане: Наложен платеж
Доставката на продукта се осъществява с куриерска фирма в колетна пратка. Стоката се получава на посочения от Вас адрес или до поискване (офис на Еконт в посоченият от вас град или село). Плащането се извършва след доставката на куриер при получаване на колета. Изпълнението на поръчката започва веднага след получаване на потвърждаване по телефон между нас и Вас.

За пратки с включени фактури!
Моля, прикрепете документа (товарителницата с платен пощенски паричен превод), който ще Ви разпечата куриера от фирма ЕКОНТ от мобилното си устройство, към Вашата фактура. Той замества касовия бон, за да бъде Вашата фактура официален документ за счетоводството.

За клиенти без фактури!
Моля, запазете документа (товарителницата с платен пощенски паричен превод), който ще Ви разпечата куриера от фирма ЕКОНТ от мобилното си устройство. Той замества касовия бон , издаван досега от Диана-2000 ООД.

Разходите по транспорта на поръчаната стока са за сметка на клиента!!!

Условия за доставка:
Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Dianamoto се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Замяна на получена стока:

Условие за връщане на стоката:
*Клиента има право да върне стоката в 14 дневен срок, но само в състоянието в което сте го получили от нас.
*Стоката се преглежда от клиента в посоченият офис на Еконт или на Адрес в присъствието на служител на Еконт.
*Не заменяме стока с нарушен търговски вид и без касов бон.
*Доставката се поема от клиента.
*Важно Диана-2000 ООД не дава гаранция за електрически части, който не са монтирани в оторизиран сервиз от нас. (Попитайте ни дали имаме такъв във вашият град)

Количка
Close Любими
Close Последно прегледахте
Сравни Продукти (0 Продукта)
Сравни Продукт
Сравни Продукт
Сравни Продукт
Сравни Продукт
Категории