Diana Moto 2000
Диана мото магазин

Диана Мото

„Диана 2000 ООД“ е фирма, която извършва внос и продажба резервни части и мотоаксесоари от 1993 година. Дейността на фирмата е насочена изцяло към продажбите на едро и дребно, обслужване на български и чуждестранни клиенти, предоставяне на качествени услуги и професионално обслужване на клиентите във всякакъв вид по телефона, skype, email или viber.

Поставили сме си амбициозна задача за нашата дейност – да откриваме най-доброто и удачно решение на всеки проблем, съобразявайки се с конкретните изисквания, очаквания и нужди на всеки наш клиент. Благодарение на индивидуалния подход към всеки клиент, както и практиката, опита и познанията на нашия екип, успяваме да предоставим високо оценявано от нашите клиенти цялостно, качествено и достъпно обслужване.

Дългогодишното сътрудничество с външните специалисти и водещи фирми в областа на мотоиндустрията, дават преимуществото фирмата ни да предлага високо качествени продукти. Поставили сме си нелеката задача всяка година да обновяваме стоковата наличност с 200-300 нови артикула от водещи фирми и фабрики.

Фирмата е официален представил за България на световни производители като Malossi, JT Sprockets, HifloFiltro , NHC, Giannelli, RMS. Кактои сме представители за Варна на Yamaha и Piaggio.

В Мотоцентър Диана може да намерите продукти на фирмите:

  • Каски: Airoh, MT, Caberg, Pilot, Givi, Acerbis, O’Neil, Bell.
  • Резервни части: DID, YUASA, JT SPROCKETS, HIFLOFILTRO, KN, VESRAH, NGK, MALOSSI, GIANNELLI, VERTEX, NAGANO, RMS, ATHENA, ARIETE, DAYCO, Tourmax, Ariete, Renthal, RMS, Bando, TRW, Ferodo, Brembo.
  • Всички оригинални части на марките, на който сме представители могат да бъдат поръчани и доставени в рамките на 10-15 работни дни. (има някой изключения , при който ако частите идва от Япония срока за доставка е 30 работни дни.)

Целта на www.dianamoto.com е да ви осигури възможно най-лесен начин да намерите и получите най-качествено и бързо обслужване за да откриете неоходимият ви продукт или продукти.

Внос на части и аксесоари от производители с доказано качество и европейски сертификати от Тайван, Малаазия, Китай, Индия, Индонезия.

Защо да изберете нас

Ние от Диана 2000, работим с официални представители и предлагаме гарантирано качество на предлаганите от нас продукти.

Вече на 10,000 клиента ни се довериха. Ние ценим всеки наш клиент и вие винаги ще сте най-важни за нас.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник:9:00-17:30
Вторник:9:00-17:30
Сряда:9:00-17:30
Четвъртък:9:00-17:30
Петък:9:00-17:30
Събота:10:00-14:00
Неделя:Неработен ден
Количка
Close Любими
Close Последно прегледахте
Сравни Продукти (0 Продукта)
Сравни Продукт
Сравни Продукт
Сравни Продукт
Сравни Продукт
Категории